Liceul Teoretic Grimăncăuți a sărbătorit astăzi, Ziua Drapelului şi a Stemei de Stat.

Liceul Teoretic Grimăncăuți a sărbătorit astăzi, Ziua Drapelului şi a Stemei de Stat. Cu această ocazie,  Administrația Liceului a organizat un careu solemn, unde a fost  arborat tricolorul, a fost intonat imnul de stat.

La eveniment  au participat Lupașcu Ruslan, șef rețele electrice Briceni, părinți, profesori, elevi.

În cadrul evenimentului, Strat Lilia a menționat faptul că drapelul național rămâne a fi pentru fiecare dintre noi simbolul apartenenței la același neam și la aceleași valori spirituale.

„Nu puțini au fost cei care și-au sacrificat viața pentru a apăra drapelul Republicii Moldova. Ei au crezut cu tărie în acest simbol și, în numele lui, au mers până la capăt cu demnitate. Iar noi împreună cu dumneavoastră avem datoria să le transmitem copiilor noștri sentimentul mândriei de a fi cetățean al Republicii Moldova și să ținem minte că cele mai mari victorii ale noastre au fost obținute prin unire sub Tricolor. Purtat în inimi și la piept, Tricolorul este un simbol al libertății și independenței Republicii Moldova”, a declarat directorul adjunct Strat Lilia.

În cadrul solemnităților consacrate Zilei Drapelului, cu un recital de poezie și cântece au participat elevii liceului nostru, prin care au reînviat în inimile celor prezenți la activitate mândria, onoarea, solidaritatea și demnitatea pentru Tricolor.